Toshiba

Prikaz vseh 5 rezultatov

  • Nove baterije za prenosnike Toshiba. Baterije v prenosnikih Toshiba se uporabljajo za napajanje prenosnika, ko ta ni priključen na električno omrežje. Vsaka baterija ima življenjsko dobo in sčasoma izgubi svojo zmogljivost. Ko se baterija izprazni, je edina rešitev, da jo zamenjate. Oglejte si našo ponudbo baterij za prenosnike Toshiba preverjenega podjetja Green Cell.

več

Kako izbrati pravo baterijo za prenosnik Toshiba?
sipka-zelena Ugotovimo vrsto prenosnika – Pri izbiri pravej baterije za prenosnik se najprej odločimo za tipsko oznako prenosnika. Običajno jo najdete na beli nalepki na dnu prenosnika. Če je ni, je lahko tudi na nalepki pod baterijo.
sipka-zelena Najdemo baterijo prenosnika – Po določitvi vrste prenosnika se bomo lotili iskanja baterije. Iskanje je na vrhu e-trgovine. Iščemo lahko tudi po oznaki baterije.
sipka-zelena Vizualni pregled baterije prenosnika – Če smo že našli ustrezno baterijo za prenosnik, vizualno preverimo originalno baterijo s fotografijo izdelka. Pomembno je, da se oblika, lokacija lukenj za vijake in napetost ujemajo.

manj

35,99  z DDV

Baterija Toshiba A50-A C50-A C55-A C75-A vašemu prenosniku zanesljivo vrača izgubljeno energijo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije z enim polnjenjem med vsakodnevnim delom.

Dodaj v košarico
33,99  z DDV

Baterija Toshiba A660 C660 C660D L650 L750 vašemu prenosniku zanesljivo vrača izgubljeno energijo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije z enim polnjenjem med vsakodnevnim delom.

Dodaj v košarico
44,99  z DDV

Baterija Toshiba C850 C855 C870 L855 L875 vašemu prenosniku zanesljivo vrača izgubljeno energijo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije z enim polnjenjem med vsakodnevnim delom.

Dodaj v košarico
Ni na zalogi
31,99  z DDV

Baterija Toshiba Satellite C50-B C55-C L50-B vašemu prenosniku zanesljivo vrača izgubljeno energijo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije z enim polnjenjem med vsakodnevnim delom.

Beri dalje
35,99  z DDV

Baterija Toshiba Satellite L50 L50-A P50-A vašemu prenosniku zanesljivo vrača izgubljeno energijo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije z enim polnjenjem med vsakodnevnim delom.

Dodaj v košarico