Toshiba

Prikaz vseh 2 rezultatov

  • Novi tečaji za prenosnike Toshiba. Tečaji služijo za odpiranje prenosnika. Z dolgotrajno uporabo se lahko tečaji obrabljajo in zlomijo. V primeru poškodovanih tečajev na prenosnem računalniku Toshiba priporočamo takojšnjo zamenjavo tečajev. Poškodovani tečaji lahko namreč poškodujejo šasijo (plastične dele) in bo popravilo nekajkrat dražje in zahtevnejše.

več

Kako izbrati prave tečaje za prenosnik Toshiba?
sipka-zelena Preverjanje poškodovanosti tečajev na prenosniku – Pred naročilom tečajev je potrebno ugotoviti, ali so zlomljeni tečaji ali je poškodovano šasi (plastika) prenosnika. Včasih se zgodi, da se tečaji iztrgajo iz šasija in na prvi pogled izgleda, da so zlomljeni, vendar po razstavitvi ugotovimo, da je poškodovano šasi (plastika).
sipka-zelena Ugotovimo vrsto prenosnika – Pri izbiri pravih tečajev za prenosnik se najprej odločimo za tipsko oznako prenosnika. Običajno jo najdete na beli nalepki na dnu prenosnika. Če je ni, je lahko tudi na nalepki pod baterijo.
sipka-zelena Najdemo tečaje prenosnika – Po določitvi vrste prenosnika se bomo lotili iskanja tečajev. Iskanje je na vrhu e-trgovine.
sipka-zelena Vizualni pregled tečajev prenosnika – Če smo že našli ustrezne tečaje za prenosnik, vizualno preverimo originalno tečaje s fotografijo izdelka. Pomembno je, da so pritrditve za vijake na istem mestu kot na originalnih tečajih.


Priporočamo: Vedno je treba zamenjati oba tečaja (tudi če je samo en tečaj pokvarjen). Prenosni računalnik je treba odpreti na sredini (nad spletno kamero), da se tečaji enakomerno obrabijo in jim podaljša življenjska doba.

manj

18,99  z DDV

Tečaji Toshiba Satellite A300 A300D A305 vam bodo pomagali odpreti prenosnik brez kakršnih koli težav. Naše tečaje so kakovostne, zanesljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Dodaj v košarico
Akcija!
8,99  z DDV

Tečaji Toshiba Satellite C660 C660D C650 P750 P755 vam bodo pomagali odpreti prenosnik brez kakršnih koli težav. Naše tečaje so kakovostne, zanesljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Dodaj v košarico